November Kunstmaand Ameland

Datum: 1 t/m 30 november 2018
Plaats: gehele eiland

De Kunstmaand in november op Ameland is een cultureel hoogtepunt met een eilandbrede expositie waar de zee de grens aangeeft. Tijdens deze maand kun je er heerlijk dwalen over het eiland en genieten van kunst en de ingetogenheid van het novemberlandschap.
In deze inspirerende omgeving van Ameland exposeren van 1 tot en met 30 november meer dan 100 kunstenaars hun werk. Ieder jaar selecteert Stichting Kunstmaand Ameland een internationaal gezelschap van kunstenaars uit Zweden, Denemarken, Duitsland, IJsland en Nederland. In 2018 wordt de Kunstmaand voor de 22e keer georganiseerd en is Ameland gedurende 30 dagen weer 'kunsteiland'!

Het thema van dit jaar is 'Ameland verbindt'. De exposities van de Kunstmaand worden tentoongesteld in kerken, galeries, restaurants, musea, hotels en het gemeentehuis, maar ook buiten in de natuur. Daarnaast staan ook workshops en avondvoorstellingen op het programma, waarvoor tijdig reserveren wordt aangeraden.

Kunstmaandaanbieding
Luxe overnachten en genieten van kunst? Dat kan! Speciaal voor de Kunstmaand, hebben we leuke aanbiedingen. Een verbllijf in één van onderstaande luxe accommodaties is nu namelijk extra voordelig, deze accommodaties zijn de gehele maand november te reserveren met 15% korting op de huursom!

 

Meer informatie over de Kunstmaand is te vinden op de website van VVV Ameland.

 

prev
next
prev
next