Beheer Ameland

BeheerAmeland is een nieuw initiatief op Ameland. De verhuur en het beheer van uw luxe vakantiewoning  kunt u met een gerust hart aan ons overlaten; voor u een zorg minder!

U wilt

  • sleutelbeheer,
  • schoonmaak,
  • controle,
  • tuinonderhoud,
  • storingsdienst

en veel meer goed geregeld hebben? Wij organiseren het! 

Het mag uw gasten natuurlijk aan niets ontbreken en dus staan we klaar om al hun wensen te vervullen. Of het nu gaat om fietsverhuur, boodschappenbezorging, tickets voor activiteiten, openhaardservice, niets is ons te gek. Voor u een geruststellende gedachte.

BeheerAmeland is onderdeel van VVV Ameland, waar een ervaren team uw wensen op de juiste wijze inschat en oppakt; efficiënt, met korte communicatielijnen en snelle feedback. Duidelijke afspraken, die stipt en correct worden nagekomen; dát is onze insteek en werkwijze.

Uw vakantiewoning wordt door ons op meerdere online platformen aangeboden. Onze kennis en jarenlange ervaring met de verhuur van accommodaties op Ameland staan garant voor een uitstekende huuropbrengst en dus een hoog rendement!

VVV Ameland heeft gastvrijheid al 70 jaar hoog in het vaandel staan en we kennen het eiland als geen ander. Wij zijn het aanspreekpunt voor uw gast en zorgen er voor dat die niets tekort komt en een fantastische vakantie beleeft. Een geweldige ervaring dus waardoor je weer terug wilt komen!

Wanneer u zonder zorgen de verhuur en het beheer van uw vakantiewoning aan ons wilt uitbesteden, dan maken we graag een afspraak met u.

Bel met 0031-(0)519-546546 en vraag naar Hans Nagtegaal voor een persoonlijk gesprek op basis van uw wensen.

prev
next
prev
next